Kumppanisi metsänhoidossa

Metsätoimisto Tuomiaho Oy toimii Itä- ja Keski-Suomessa. Yritys on keskittynyt metsäomaisuudenhoitoon sekä metsänuudistamiseen ja -lannoitukseen. Lisäksi yrityksellä on taimitarha Outokummun Varislahdessa.

Toimimme metsänomistajan kumppanina ja metsänomistajan parhaaksi kaikissa metsäntalouden vaiheissa. Metsätoimisto Tuomiahon palvelut on tarkoitettu kaiken kokoisille metsänomistajille. Asiakkainamme on metsää omistavia tahoja kymmenen hehtaarin metsätiloista useiden tuhansien hehtaarien tilakokonaisuuksiin. Kaikille yhteistä on halu ja tarve saada metsästä hyötyä luotettavilla ja omistajan tarpeisiin mukautuvilla tavoilla.

Lupa odottaa metsästäsi enemmän

Valitsemalla kumppaniksesi meidät voit olla varma, että hoidamme metsäsi tarvitsemat toimenpiteet niin, että saamasi kokonaishyöty on paras mahdollinen. Olemme edelläkävijä tuotto-optimoitujen toimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Varmistamme sinulle haluamasi lopputuloksen kustannustehokkaimmilla ja parhaan tuoton antavilla menetelmillä.

Tapa toimia

Asiakaslähtöisyys

Haluamme palvella metsänomistajaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kuuntelemme tarkasti, mitä juuri sinä haluat, ja teemme suunnitelmat sekä toimenpiteet sen mukaisesti omaa ammattitaitoamme sekä kokemustamme hyödyntäen.

Kokonaisvaltaisuus

Metsätoimisto Tuomiaholta metsänomistaja saa kaikki palvelut samasta paikasta. Meiltä saat suunnittelun, toteutuksen ja materiaalit yhdeltä luukulta. Lopputulos on takuulla laadukas sekä johdonmukainen ja kustannukset pysyvät maltillisina.

Luotettava laatu

Palvelujemme laatutavoite koskee sekä asiantuntijapalveluita että taimitarhan toimintaa. Tavoitteemme on, että metsänomistaja saa Metsätoimisto Tuomiaholta parhaat neuvot ja palvelut sekä elinkelpoisimmat ja vahvimmat taimet.

Syitä valita kumppaniksesi juuri meidät

  • Saat, mitä haluat: tavoitteidesi mukaisen metsäsuunnitelman ja toimenpiteet.
  • Olemme sinun puolellasi: autamme sinua saamaan puullesi parhaan mahdollisen hinnan.
  • Hyödyt osaamisestamme: saat ammattitaitoisen kumppanin, joka on itsekin metsänomistaja.
  • Säästät kustannuksissa: hankit palvelut suoraan tuottajalta ilman välikäsiä.
  • Taivumme tarpeisiisi: voit olla metsänomistajana ammattilainen tai juuri aloittanut.

Perheyritys, jonka tarina alkaa metsästä

Metsätoimisto Tuomiaho on perheyritys, jonka juuret ovat yksityisessä metsänomistamisessa ja oman metsäomaisuuden hoitamisessa. Tästä syystä voimme sanoa syvällä rintaäänellä olevamme metsänomistajien asialla!

Mikko Räsänen

Toimitusjohtaja

Metsänhoitaja, MMM

 

Risto-Matti Räsänen

Metsäjohtaja

Metsätalousinsinööri, hakkuukoneenkuljettaja

 

Markku Räsänen

Hallituksen PJ

Metsätalousinsinööri, metsäteknikko

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin hoidetaan yhteistuumin myös sinun metsäomaisuuttasi – sinun eduksesi!

Mikko Räsänen

040 632 6925

mikko.rasanen@metsatoimisto.fi

    Tarjouspyyntölomake Metsäpalvelut